Over Ons

Koopzondagen en Koopavonden ken je al lang, maar wist je het al van de Koopzondag Online en de Koopavond Online?

Op zondag de winkels open, koopavond in de stad, dat betekent vaak drukte in de stad, spaarzame (en dure) parkeerplaatsen en niemand die echt tijd heeft. Zou het niet mooi zijn om op die momenten gebruik te kunnen maken van winkels met leuke acties zonder al deze nadelen?

Via Koopzondag Online en Koopavond Online kan je met regelmaat shoppen vanuit je luie stoel en gebruik maken van speciale aanbiedingen. De deelnemende webwinkels hebben op de aangegeven dag een speciale actie, die alleen dan geldig is. Iedere Koopzondag Online en Koopavond Online zullen 6 tot 20 webwinkels deelnemen en het zullen ook iedere keer andere webwinkels zijn. Zo hebben we steeds weer een groot en variërend aanbod!

Hoor je graag wanneer de volgende Koopzondag Online of Koopavond Online is?
Schrijf je dan in en ontvang onze online reclamefolder over de volgende Koopzondag Online of Koopavond Online enkele dagen eerder, zodat je goed op de hoogte bent.

Naam:
E-mail adres:
Inschrijven Uitschrijven

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je op de hoogte te stellen van activiteiten van Koopzondag Online en Koopavond Online en zal niet doorgegeven aan de deelnemende winkels of aan derden. Een uitgebreid privacy statement vind je hier.
N.b. Alleen bij een event versturen wij een online reclamefolder, dus niet bij wijzigingen en aanbiedingen op deze site.