Voorwaarden van de winacties op Koopzondag Online en Koopavond Online

  1. Het meedoen aan een van onze winacties is gratis.
  2. Door deelname geef je toestemming om onze digitale reclamefolder te ontvangen. In onze reclamefolder informeren we je over de nieuwe winacties en leuk winkelsnieuws van onze deelnemers. De reclamefolder verzenden we twee keer per maand en je krijgt ook bij iedere Koopzondag Online of Koopavond Online onze reclamefolder met de aanbiedingen van die dag. In iedere nieuwsbrief staat duidelijk vermeld hoe je je weer kunt afmelden.
  3. Na afloop van de winactie wordt/worden er een winnaar(s) uitgeloot onder alle juiste inzendingen.
  4. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht via e-mail en worden vermeld bij de betreffende winactie.
  5. Alle prijzen worden beschikbaar gesteld door deelnemers van Koopzondag Online en Koopavond Online. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid zullen ontvangen, maar wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor leveringsproblemen.
  6. Wij behouden ons het het recht voor om een winactie op ieder moment zonder opgaaf van redenen te beëindigen en/of de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperiode en voorwaarden te wijzigen.
  7. Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade in welke vorm dan ook door het deelnemen aan onze winacties. Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies van de ingevulde resultaten van een deelnemer en/of de opgave van verkeerde of onvolledige gegevens door een deelnemer.
  8. Aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.

  Privacy

  Koopzondag Online en Koopavond Online respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om u van onze activiteiten op de hoogte te houden. Koopzondag Online en Koopavond Online zal uw persoonlijke gegevens niet aan de deelnemende webwinkels, noch aan derden verkopen en/of verstrekken. De enige uitzondering op deze regel is het verstrekken van de juiste adresgegevens van de winnaar van een winactie aan de webshop die de betreffende prijs te beschikking heeft gesteld en voor de verzending zorg zal dragen.